Iris за себе си

Моята снимка
La Habana, Cuba
Откъснах всичките "не ме обича" листенца. От днес всички маргаритки ще казват само, че ме обича. От сега нататък никой няма да прекрачва прага ми, ако няма намерение да ме заобича. И въобще да не губи време да ми се представя, ако смята да му ставам безразлична. Като порасна ще стана Голяма Принцеса! Всички лица и случки от блога са полуизмислени :)
Целувки от Iris Heresy 

вторник, 31 март 2009 г.

Метаморфоза към грозното

Сигурно е. Превръщам се в портокал. Започнала е от кожата ми метаморфозата. Днес се видях в огледалото. И не знам, от светлината ли, от що ли, запитах се къде съм зяпала до сега като съм се оглеждала. Ако продължавам така скоро ще стана сочна, ще се покрия с люспа и ще замириша на цитрус.
За това от днес съм на диета! Ще ходя пеша, ще пия толкова вода, колкото бъбреците ми могат да понесат и ще подновя вечерния си стречинг комплекс. Освен това от утре с Ивета тръгваме на пилатес фитбол и ще ходим два пъти седмично. След около 3 седмици ще включа и фитнес. Мисля разбирате колко съм ужасена от това да се превърна в портокал.
А, и още един мощен калориен убиец ще използвам. Усилен интелектуален труд (хихих, това звучи много смешно соц)! Ето, днес бях в университета и вече съм с 3 кредита по-близо до дипломирането. Следващите седмици мозъкът ми яко ще се изпоти, щото вече да го свършвам тоя бакалавър, че не мога да го понасям.
Вчерашната ми изненадваща енергийност се преля и в днешния ден. Смятам да си я използвам и утре. Отдавна не съм била толкова бодра и съсредоточена. Май си изкълчих дясната китка от вълнение...

P.S: За улеснение на тези, които са далеч от женския ужас, ще го кажа директно: в този пост се говори за целулит.

2 коментара:

  1. -защо мъжете нямат целулит?
    - защото е тъпо.

    no coment
    :)

    ОтговорИзтриване
  2. Между другото, моят целулит е наследство от баща ми. Това беше най-доброто, което можа да ми даде

    ОтговорИзтриване