Iris за себе си

Моята снимка
La Habana, Cuba
Откъснах всичките "не ме обича" листенца. От днес всички маргаритки ще казват само, че ме обича. От сега нататък никой няма да прекрачва прага ми, ако няма намерение да ме заобича. И въобще да не губи време да ми се представя, ако смята да му ставам безразлична. Като порасна ще стана Голяма Принцеса! Всички лица и случки от блога са полуизмислени :)
Целувки от Iris Heresy 

петък, 22 май 2009 г.

Порно + ракия

Ето тук ще ви изненадам. Преди малко сис събуди отдавна забравен спомен в музикален формат. Това е едно класическо парче от времето, когато с Таня си правехме хоум партита, за фон на които вървеше порно, а ние съсредоточено пиехме концентрат ракия. Тя давеше мъка по гаджето в казармата, а моето участие си беше от чиста любов към ракията (и порното). Това всичко - преди около 100 години. Все още се намират живи свидетели, които да припомнят, че и аз някога съм пиела. При това по много и все твърдо. 
И Таня също се опитва да заличи този период от живота си и в момента се представя за примерна майка. Аз обаче съм обещала, че ще разкажа всичко на дъщеря й, горе-долу когато стане в трета група на детската градина, че да има какво да разказва на учителките там. Така или иначе отговорността за сексуалното образование на Ема е отредена на мен.
Хайде сега, поздрав за всички с това кръшно маане. Обърнете внимание на хореографията, изумителна е, вземайте пример!


Няма коментари:

Публикуване на коментар